Official Oranje Fanstore’ powered by Voetbalshop

De KNVB en Voetbalshop.nl hebben een ‘Official Oranje Fanstore’ op het centraal station van Utrecht geopend.  Recordinternational Wesley Sneijder opende de winkel in zijn thuisstad. Het installatieteam van Resatec plaatste dan ook voor de opening de Cross Point antennes, die ideaal zijn voor een drukke omgeving zoals deze.

Official Oranje Fanstore' powered by Voetbalshop
Official Oranje Fanstore' powered by Voetbalshop

Feestelijke opening met Wesley Sneijder

Begin juni opende de beroemde ex-international Wesley Sneijder de ‘Official Oranje Fanstore’ op Utrecht Centraal. Deze fanstore, bedacht door de KNVB en Voetbalshop.nl, zal gedurende het EK dagelijks geopend zijn. Het doel is om fans nog dichter bij het nationale team te brengen en hen een unieke ervaring te bieden.

“Met de ‘Official Oranje Fanstore’ creëren we een plek waar fans niet alleen hun favoriete merchandise kunnen kopen, maar ook onvergetelijke ervaringen kunnen opdoen.” – Roland M Heerkens, Oprichter van Voetbalshop.nl

Vraag uw offerte aan

Deel hier uw gegevens en we maken samen met u een vrijblijvend project, op maat van uw zaak!

Contacteer ons

Official Oranje Fanstore' powered by Voetbalshop

Beveiliging van waardevolle items

De keuze voor NEXUS antennes bleek een uitstekende beslissing, gezien de drukke locatie op Utrecht Centraal. Deze antennes bieden tal van voordelen die essentieel zijn voor de fanstore:

  • Geïntegreerde klantentellers: De NEXUS antennes meten het inkomende en uitgaande verkeer live. Dit is cruciaal om de populariteit van de winkel te evalueren en de personeelsplanning nauwkeurig af te stemmen op de daadwerkelijke drukte. Bovendien kunnen marketingacties tijdens het EK beter gemonitord worden. Deze shop is dus helemaal klaar voor de gekende “Oranje gekte”!
  • Multi-leds: De antennes zijn voorzien van multi-led verlichting die in een kleur naar keuze kunnen oplichten, wat de winkel een moderne en aantrekkelijke uitstraling geeft.
  • Remote service: Mocht er iets aan de hand zijn, kan Resatec online ingrijpen en problemen snel oplossen.
  • Slank profiel: Gemaakt uit duurzaam aluminium met een profiel van slechts 45 mm, passen deze antennes perfect binnen elke winkelinrichting. Ze zijn ontworpen om subtiel en efficiënt te integreren met de klantengeleiding zonder afbreuk te doen aan het esthetische aspect van de winkel.
Official Oranje Fanstore' powered by Voetbalshop

Succesvolle samenwerking met Voetbalshop.nl

De samenwerking tussen Voetbalshop.nl en Resatec heeft geleid tot een uitstekend beveiligde fanstore, die voorbereid is om de verwachte ‘Oranje-gekte’ te verwelkomen.

Dankzij de geavanceerde Resatec-installatie en de strategisch gekozen NEXUS antennes, wordt de officiële merchandise van de Nederlandse ploeg goed beveiligd.

We zijn dan ook trots dat we, op aanraden van onze Sales Manager Jens Veldwachter, zo’n prestigieuze shop mogen beveiligen.

Official Oranje Fanstore’ powered by Voetbalshop is klant bij Resatec voor